هدف برگزاری

آشنايي با فنون پيشرفته پذيرايي و تشريفات

محتوای دوره

  • مقدمه اي بر اهميت تشريفات و پذيرايي
  • ويژگي هاي شخصيتي مسئول تشريفات ، پذيرايي و آبدارخانه
  • انواع چيدمان ميز مذاكرات ، اصول بهداشت پذيرايي
  • روش هاي پذيرايي ، روش هاي حمل ظروف در پذيرايي
  • نحوه قرار دادن پذيرايي روي ميز، زمان مناسب پذيرايي
  • زمان مناسب جمع آوري ظروف
  • نحوه پذيرايي نوشيدني ها ، چيدمان ميز ناهار
  • اصول ارتباطات موثر ، ارتباطات موثر با مديران و همكاران
  • ارتباطات حضوري، ارتباطات تلفني
  • چگونه به مشتري خدمات بدهيم، نكات مهم در خدمات رساني
  • شناخت مشتري در خدمات، نيازهاي پنهان مشتري
  • خصوصيات مشتري، راه هاي بهبود در رضايت مشتري
  • رمز موفقيت در خدمات رساني، تعهد و علاقه مندي در خدمت رساني
  • ارتباط برقرار كردن و ويژگي هاي يكي نيروي خدمت رسان
  • عوامل مهم در ارتباطات صحيح و مثبت
  • آموزش بهداشت فردي، ويژگي هاي يك سرويس مشتري خوب
  • ويژگي هاي رفتار شايسته و اخلاق كار، فراگيري و پرورش مهارت هاي گوش دادن
  • انعطاف پذيري در خدمات رساني
  • آراستگي و بهسازي محيط كار، مباحث نوين فنون پذيرايي
  • تشريفات داخلي، تشريفات خارجي
  • نحوه پذيرايي جلسات ، مهماندار آراسته در سازمان
  • نامه رسان آراسته در سازمان نمونه هايي از كاركنان اراسته
  • نمونه هايي از پذيرايي و ارايه سرويس مطلوب

مخاطبین دوره

پیشنیاز

اصول حفاظت و صیانت از مجموعه ها، حفاظت گفتار، حفاظت اسناد و اطلاعات

دوره های مرتبط

مشاهده بیشتر

نظرات

متوسط امتیازات

0
بدون امتیاز 0 رای
2,900,000 تومان
0 نقد و بررسی

جزئیات امتیازات

5 ستاره
0
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آداب پذيرايي و تشريفات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *